Skip to content

Handbalcompetitie 2019/2020 beëindigd

De gehele handbal competitie 2019/2020 is per direct beëindigd. Nu duidelijk geworden is dat een herstart van onze handbal competities niet meer mogelijk is, heeft het bondsbestuur van het NHV besloten alle competities 2019/2020 met ingang van heden als beëindigd te beschouwen.

Dit heeft diverse consequenties voor wat betreft de eindrangschikking en de daarbij behorende promoties en degradaties.

Het spijt ons te moeten mededelen, dat de competitie 2019/2020 geen reglementaire promotie/degradatie kent. Ook daar waar een team al reeds zeker van promotie dacht te zijn of op een plaats stond die mogelijk promotie tot gevolg kon hebben.

Het bondsbestuur is zich bewust van de teleurstelling die dit besluit met zich meebrengt. Met name voor alle teams in de verschillende competities die in de rangschikking bovenaan stonden.

Meer informatie omtrent deze maatregelen kunt u teruglezen op: https://www.handbal.nl/blog/2020/03/24/handbalcompetitie-2019-2020-beeindigd/

Als vereniging zijn wij natuurlijk teleurgesteld voor onze sporters dat dit seizoen niet meer gespeeld gaat worden. Begrip voor deze maatregelen ivm deze crisis is er uiteraard. Zodra er meer informatie bekend wordt, zullen wij deze uiteraard direct met jullie delen.

Voor nu, stay safe!

Back To Top
Zoeken