Skip to content

Lieve Olympianen…

Lieve Olympianen,

Het is inmiddels al weer even geleden dat wij elkaar voor het laatst zagen en zoals het er nu naar uitziet, zullen we elkaar pas in het nieuwe seizoen weer treffen.

Voor HV Olympia ‘72 heeft deze crisis gevolgen, net zoals voor vele sportorganisaties. Naast de gezelligheid, lopen we inkomsten van de bar mis op de dagen dat we thuis spelen en de inkomsten op de geplande evenementen. Ook het jaarlijkse jeugdkamp staat op losse schroeven en ga zo maar door.

Maar allerbelangrijkste is misschien nog wel dat wij onze geliefde sport niet uit kunnen oefenen! Wat mis ik het om de teams op het veld te zien en te helpen waar ik kan. Wat mis ik het om de kinderen te zien lachen en spelen op het veld en wat mis ik de mooie acties in de wedstrijden! Wat mis ik het om met mijn eigen team te spelen, waar ik onderhand al mee had mogen trainen na mijn blessure, wat mis ik jullie allemaal!!

Toch staan we als vereniging niet helemaal stil. Op de achtergrond zijn we druk bezig met aanvragen van subsidies, hopen we in aanmerking te komen voor de eenmalige toelage, de nieuwe tenues, trainingspakken en teamtassen zijn besteld en komen onze kant op.
Daarnaast zullen we op korte termijn een beslissing moeten nemen over het jeugdkamp en kijken we vooruit naar de toekomst. Onze teams zijn voor het nieuwe seizoen ingeschreven. De Gemengde C-jeugd worden Heren B-jeugd en de Dames B-jeugd worden Dames A-jeugd, verder blijven de teams ongewijzigd.

Ons voornemen is wel dat wij, zodra we weer kunnen, de draad weer oppakken waar we gebleven zijn! Olympia in het nieuw, de rommelmarkt, de Olympiaspelen en misschien wel het Jeugdkamp. Uiteraard blijven we de richtlijnen van het RIVM en de Handbalbond volgen en hopen we eind augustus, begin september, weer alles te kunnen en mogen doen en organiseren. Een mooi vooruitzicht van drukke tijden en om alle leuke evenementen met elkaar als vereniging weer in te halen!!

Ik hoop en wens dat jullie allemaal gezond zijn en blijven en kijk er naar uit jullie zo snel mogelijk weer te zien!

Veel liefs, mede namens het bestuur, Gerda

Back To Top
Zoeken