Skip to content

We gaan weer beginnen!

Na een wel verdiende vakantie gaat handbalvereniging Olympia’72 weer opstarten met trainen. Dit op dinsdag 16 augustus 2022, op het sporteiland aan de Deylerweg 157 (naast het Adelbert college) Olympia’72 bestaat dit jaar 50 jaar en hebben dit al met vele activiteiten gevierd, we hebben op 24 september een afsluitende activiteit het Bal Misque (voor meer info zie de website www.hvolympia72.nl). Ook gaan we ons volledig richten op de uitbreiding van de jeugd binnen de club, we zoeken sporters die een snelle en flitsende sport zoeken. Durf jij deze uitdaging aan, kom eens mee trainen en beleef het handballen door het te doen.

We trainen op de dinsdag avond, de jeugd vanaf 18.00 uur. De F- jeugd 7/9 jaar – De E – jeugd 10/11 jaar en de D jeugd 12/13 jaar. We kunnen in alle groepen versterking gebruiken “ gewoon doen “ informatie kunt u krijgen bij de trainers/sters of op de website: www.hvolympia72.nl Uiteraard zijn de eerste trainingen gratis en is er de mogelijkheid om 2 proefwedstrijden te spelen voordat je beslist om te gaan handballen.

Naast deze groepen hebben we nog dames C-jeugd, dit is een groep die door omstandigheden enkele speelsters kwijt zijn geraakt, hier zoeken we ook versterking. Durf jij het aan en ben je 14/15 jaar en zoek je een flitsende en snelle sport, kom eens mee trainen om te kijken of het de sport voor jou is. Ook wij trainen vanaf 18.00 uur op de dinsdagavond.

Veder trainen ook op deze dinsdagavond de senioren: Dames 1 – 2 en het team midweek, en de Herensenioren. Heb je interesse om te kijken of het wat voor jouw is, kom gerust langs en doe mee. Dames 1+2 spelen op de zondag en Dames midweek op een dinsdagavond.

OPROEP : Dames 1 zoekt nog een keepster, dit is een jong team met veel talent en is de toekomst van het vrouwen handbal in wassenaar. Ook hier is de regeling van kracht eerst meedoen en beleven, daarna beslissen.

Heb je nog vragen, kom gerust langs er is altijd iemand die ze kan beantwoorden. voor info: www.hvolympia72.nl

Back To Top
Zoeken